уеб дизайн студио
 

Студио за уеб дизайн и модерна визия

Ние сме малко и модерно уеб студио, в което вече 10 години с вдъхновение и опит превръщаме желанията на клиентите ни в реалност.

Прочети повече

Responsive (адаптивен) дизайн

Ние създаваме сайтове изгглеждащи добре на всички видове устройства.

Ако вашия уеб сайт е с responsive (адаптивен) дизайн не е необходимо да правите мобилна версия. Той автоматично ще се оразмери спрямо размера на устройството от което е зареден.

Прочети повече

Управлявайте сайта си лесно

Нашата система за управление на съдържанието Ви дава възможност да променяте сами до 99% от съдържанието в сайта си.

Прочети повече

Приложения за мобилни телефони

Мобилни приложения за Android и iOS

В днешно време все повече хора са в движение и все повече от тях използват мобилни телефони, таблети и други мобилни устройства, за да достигнат до информацията, която им е необходима. Ето защо мобилните приложения заемат все по-голяма и по-важна част в съвременния пазар.

Без значение какъв е Вашия бизнес, мобилното приложение може да Ви помогне да достигнете до все повече нуждаещи се от Вашите услуги и продукти клиенти. Позволете ни да направим Вашето мобилно приложение и ще бъдете на крачка пред конкурентите си.

Прочети повече

3D Визуализации и дизайн

Триизмерните визуализации са модерна технология, която навлиза в рекламата и бизнеса в последните няколко години. 3D визуализациите могат да получат приложение в архитектурата, дизайна, продуктовата визия – изобщо навсякъде, където има нужда от визуално представяне. Визуализациите създават първата пълна представа за бъдещия продукт и затова могат да са от изключителна полза за бизнеса ви. Plamen Atanasov

Прочети повече

Изработка на уеб сайт

Ние създаваме атрактивни уеб сайтове, които отразяват Вашите бизнес цели и отговаряме на нуждите на клиентите си да популяризират своите продукти или услуги 24/7/365. Нашата методология в изработката на уеб сайтове е работила и помогнала за фирми във всички сфери на бизнеса. Нашият екип от експерти ще Ви помогне за разработката на визуално зашеметяващ и практичен уеб сайт. Целта ни е да изграждаме интелигентни, професионални и ефективни уеб сайтове, които да работят перфектно и да се нареждт добре в търсачките. От концепция и стратегия до проектиране и изпълнение, Slavov Design Studio изгражда изцяло сайтове за фирми, асоциации и общини.

Създаване на онлайн магазин

Електронната търговия се превръща в дар както за потребителите, така и за продавачите. Нашият екип се старе да изработва максимално функционални и в същото време лесни за употреба онлайн магазини. Ние ще се съобразим изцяло с Вашите критерии и нужди, за да създадем за Вас уникален, гъвкав и модерен електронен магазин. Всички изработени от нас електронни магазини включват характеристики и функционалност, които превръщат трафика на Вашият сайт в реализация и доволни клиенти.

Разработка на мобилни приложения

С навлизането на смартфоните и таблетите, стана задължително всеки бизнес да е достъпен в движение чрез мобилно приложение или респонсив дизайн. Имаме уникален и ценен опит в изработката на мобилни приложения. Ние изграждаме удобни и лесни за навигация дизайни, който да осигурят на Вашата аудитория интуитивен начин за боравене.

Какво ново ?

28ФЕВ 5 лесни стъпки за защита от вирус В днешно време има голяма вероятност да станете жертва на хакери. Заплахи винаги съществуват, за всеки компютър, във всяка част на...

16ОКТ WordPress: Защо не? Недостатъците, за които трябва да знаете, когато избирaте WordPress WordPress се превърна в една от най-популярните, ако не и най-популярната, CMS платформа на планетата. В началото на 2017 г. се оценява, че WordPress...

Изпрати запитване


Някои от брандовете, които ни се довериха